34.2 C
Pristina
Friday, July 12, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

ibn halduni

Ibn Khalduni dhe kontributi historik i civilizimit islam në shkencën politike perëndimore

Historia e shkencave politike moderne është e paplotë pa shqyrtuar kontributet e mendimtarëve muslimanë, veprat akademike të të cilëve janë parë si kthesë në...

Të fundit