34.2 C
Pristina
Friday, July 12, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Fqinjësia & Raportet shoqërore

Sqarime rreth raporteve e kontakteve të ndaluara mes dy gjinive

Pyetja: A i lejohet femrës muslimane të ketë shok? *** Përgjigjja: Jo, në Islam nuk i lejohet një femre të ketë shok mashkull nëse me të nuk e...

A kemi shpërblim tek Allahu, pasi kemi falur gjakun e vëllait?

Pyetje: A kemi shpërblim tek Allahu, pasi kemi falur gjakun e vëllait? Përgjigje: Pa dyshim se keni shpërblim të madh tek Allahu, ju dhe ai...

Pranimi i dhuratave në vendin e punës

Pyetje: Ndoshta nuk është mënyra e duhur, por dua t’ju bëj disa pyetje. Unë punoj si mjek në një klinikë të mjekësisë familjare në periferi...

Ai ka goditur një burrë, i cili ka ndërruar jetë pasi e ka dërguar në spital. Çfarë duhet të bëjë ai tani?

Pyetja: Kam pasur një aksident trafiku; Godita një burrë dhe e çova në spital, ku regjistrova informacionin e tij në recepsion, e ula në një...

Ndihma e fqinjëve mëkatarë – Pyetje dhe përgjigje nga feja islame

Pyetja: Në lagjen time ka shumë nevojtarë. Pyetja ime është nëse më kërkojnë disa para të cilat elhamdulilah i kam tani, a mund t’ua jap...

Ai ka frikë të takohet me njerëz

Pyetja: Unë jam një i ri musliman. Ndjej frikë nga njerëzit në përgjithësi dhe kjo më bënë të mbyllur deri në atë masë sa ndonjëherë...

Të fundit