15.9 C
Pristina
Wednesday, May 29, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Falja e mëkateve

Ai është i shkujdesur për mëkatet, me arsyetimin se edhe sahabët kanë bërë mëkate!

Pyetja: Disa nga sahabët bënë disa mëkate të mëdha, megjithëse besimi i tyre ishte më i fortë se i yni. A do të thotë kjo...

A na falen gjynahet e vogla me kalimin e kohës, pa kërkuar falje?

Pyetja: A na falen gjynahet e vogla me kalimin e kohës, pa kërkuar falje? *** Përgjigjja Gjynahet e vogla mund të na falen përderisa u ruhemi dhe largohemi...

Të fundit