0.9 C
Pristina
Friday, December 8, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Dhikri i Allahut

Bërja e dhikrit pa përqendrim dhe reflektim

Pyetja: A do të shpërblehet muslimani për recitimin e dhikrit pa përqendrim të mendjes (duke recituar dhikrin automatikisht)? A do të shpërblehet ai për këtë,...

Latest news