15.2 C
Pristina
Monday, February 26, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

babai

A është i detyruar djali të shlyejë borxhin e babait të tij?

Pyetja: Babai im huazoi disa stoli ari nga gruaja e tij për të ndërtuar një shtëpi për mua, pa dijeninë time. Ju lutem vini re...

A i lejohet një të rrituri të flejë në të njëjtin shtrat me nënën e tij?

Pyetja: Unë jam nëntëmbëdhjetë vjeç dhe dua të di: a më lejohet të shtrihem në të njëjtin shtrat me nënën time gjatë natës? Pyetja ime...

Ai e goditi babanë e tij sepse babai i tij goditi nënën e tij

Pyetja: Cili është gjykimi islam për atë që mbrojti nënën e tij sepse babai i tij po e lëndonte dhe e godiste, kështu që ai...

Latest news