Pula në Sri Lanka polli zogun

0
51

Një pulë në Sri Lanka polli një zog pa bërë fillimisht vezë. Zogu lindi i shëndetshëm dhe plotësisht i formuar, megjithatë pula ngordhi nga dëmtimet e brendshme gjatë pjelljes. Sipas fjalëve të veterinerëve, veza e fekonduar brenda 21 ditëve ka evoluar në një zogth të plotë.

Lajmi i pulës gjallëpjellëse i dha shkas mediave lokale të ironizojnë në lidhje me temën e paradoksit filozofik mbi vezën dhe pulën. “Pula është shfaqur para vezës”, – kjo shprehje u bë titulli i një gazete lokale./koha/kohaislame