14.4 C
Pristina
Saturday, May 18, 2024

Protestojnë infermierët, kërkojnë rritjen e pagesës për ndërrimin e natës e orëve shtesë në vikend

Më të lexuarat

Një grup infermierësh të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) kanë protestuar para Klinikës së Kirurgjisë.

Ata po kërkojnë që tu rriten pagesë për ndërrimin e natës, tu paguhen orët shtesë gjatë vikendeve, por tu paguhet edhe rrezikshmëria në punë.

Gjithashtu ata kanë kërkuar edhe pagesën e ndërrimeve dhe shtesave për infermierët e pranuar nga MSh-ja përmes Bankës Botërore të cilët janë duke punuar në QKUK si dhe vazhdimi i kontratës së tyre me afat të pacaktuar si dhe pagesa e ndërrimeve dhe shtesave për infermierët e Caritas që janë duke e dhënë kontributin në QKMF-të në vend

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit