11.1 C
Pristina
Friday, May 24, 2024

Prapavija e luftës në Gazza

Më të lexuarat

Izraeli nuk mund të dominon mbi Palestinën dhe Lindjen e Mesme vet.
Këtë veprim izraeli nuk mund ta bën nëse nuk merr ndihmën e nevojshme ushtarake amerikane.
Izraeli nuk mund të merr ndihmën e nevojshme ushtarake amerikane nëse në këtë veprim nuk fiton përkrahjen e institucioneve politike, mediatike dhe arsimuese amerikane.
Andaj, sipas logjikës së thjeshtë, objektiva e rezistencës palestineze nuk është izraeli edhe ushtria e tij, por objektivi kryesor i rezistencës palestineze është lidhja lobiste mes izraelit dhe institucioneve politike, mediatike dhe arsimuese në Amerikë.
Palestinezët edhe aleatët e tyre deri në këtë moment arritën të dëmtojnë këtë lidhje mes tyre dhe ta dobësojnë në atë mënyrë që askush nuk mund ta paramendonte.
Tronditja e dominimit stabil izraelit mbi institucionet politike, mediatike dhe arsimuese amerikane shkaktoi ndryshimin e jetës shoqërore dhe politike në shtetin më të fuqishëm në botë.
Vazhdoni sepse secili është duke luajtur rol të rëndësishëm.


/Daniel Haqiqatjou/

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit