Në Turqi, një grua 110-vjeçare mundi coronavirusin

0
29

Hamide Ay, një grua 110-vjeçare nga Turqia, ka arritur të shërohet nga coronavirusi.

Gruaja turke u rezultoi pozitiv pasi të njëjtin rezultat e mori edhe djali i saj.

Ajo më pas u vendos në spital, vetëm për t’u shëruar me sukses pas shtrimit në spital dhe u la e lirë të enjten në shtëpi, njofton anadoluagency.

Hamide është trajtuar për dhjetë në një spital të Stambollit, ku nuk ka pas simptome të rënda.

Ay u shoqërua me duartrokitje nga stafi mjekësor dhe veçanërisht falënderoi ekipin mjekësor që u kujdes për shëndetin e saj.