4.9 C
Pristina
Wednesday, February 21, 2024

MOS E DETYRO ASKËND TË MBETET ME TY!

Më të lexuarat

Kur shitësi të vjen afër dhe të detyron që ta blesh atë që të thotë, ti mendon se malli i tij nuk është i mirë!

Pastaj del, e hulumton shitore tjetër, e cila është më e mirë se sa ajo që ishte.

Kështu janë edhe disa njerëz në jetën tonë!


Kur e lajmëron një person të caktuar që mos të largohet nga jeta jote dhe se ti do që ai të jetë prezent në jetën tënde, ai do të ndjen se në botë ekziston dikush tjetër që e meriton më shumë se sa ti, dhe largohet për ta kërkuar atë!

Prandaj, mos e lajmëro dikë se nuk do që ai të ikën nga ti!

Ai që të dashuron, do të mbetet në jetën tënde përgjithmonë, pa mos u detyruar ti, që ta lajmërosh atë për ndjenjat e tua! 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit