François Hollande- kryetar i Francës

0
43

Kandidati i socialistëve François Hollande, me 52 për qind të votave, është zgjedhur sot kryetar i Francës, njofton AFP. Tashmë në Paris dhe nëpër qytete të tjera të Francës ka filluar kremtimi i socialistëve.

Nicola Sarkzoy ka marrë 48 për qind të votave dhe ky është kryetari ia parë francez që humbi mandarine dytë në zgjedhjet presidenciale që nga vitin 1981./koha/kohaislame