22 C
Pristina
Wednesday, August 10, 2022
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

VIDEO

A ka vend dëshprimi në jetën tonë? – Hoxhë Bekir Halimi

A ka vend dëshprimi në jetën tonë? - Hoxhë Bekir Halimi https://www.youtube.com/watch?v=m718RIUFJcU Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we...

Rroga dhe Kurbani (pyetje) – Hoxhë Bekir Halimi

Rroga dhe Kurbani (pyetje) - Hoxhë Bekir Halimi https://www.youtube.com/watch?v=bMwE2Dl3ECM Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te'ala) që të...

A dëgjuat sa u gëzua ky njeri?! (hadith) – Hoxhë Bekir Halimi

A dëgjuat sa u gëzua ky njeri?! (hadith) - Hoxhë Bekir Halimi https://www.youtube.com/watch?v=YX-D4-0rgZc Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu...

Kurban për të vdekurin në Ditën e Arifes (pyetje) – Hoxhë Bekir Halimi

Kurban për të vdekurin në Ditën e Arifes (pyetje) - Hoxhë Bekir Halimi https://www.youtube.com/watch?v=oKhtjD5abYY Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun...

43. Rrëfime Kuranore – Hoxhë Bekir Halimi

43. Rrëfime Kuranore - Hoxhë Bekir Halimi https://www.youtube.com/watch?v=C9X8ChInY68 Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi...

Porosi Mëngjesi (161) – Dy ajete të mjaftojnë gjatë natës – Hoxhë Bekir Halimi

Porosi Mëngjesi (161) - Dy ajete të mjaftojnë gjatë natës - Hoxhë Bekir Halimi https://www.youtube.com/watch?v=OBUntolYIVk Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim...

#KurbanBajram1443 – Islami ndalon dyluftimin mes kafshëve – Hoxhë Bekir Halimi

#KurbanBajram1443 - Islami ndalon dyluftimin mes kafshëve - Hoxhë Bekir Halimi https://www.youtube.com/watch?v=rNoty2NpYew Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we...

#KurbanBajrami1443 – Lëndimi i Kurbanit a e pengon therrjen – Hoxhë Bekir Halimi

#KurbanBajrami1443 - Lëndimi i Kurbanit a e pengon therrjen - Hoxhë Bekir Halimi https://www.youtube.com/watch?v=aG72y5wt7gY Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun...

Mësimet nga Hixhreti – Hoxhë Bekir Halimi

Mësimet nga Hixhreti - Hoxhë Bekir Halimi https://www.youtube.com/watch?v=NixoQ0jr1Yo Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi...

Sa pak jetojmë – Hoxhë Bekir Halimi

Sa pak jetojmë - Hoxhë Bekir Halimi https://www.youtube.com/watch?v=BoWBU2snPCg Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi...

Të fundit