19.7 C
Pristina
Sunday, September 12, 2021

Bekir Halimi – Dallimi mes edukimit dhe kujdesit ndaj femijëve, 4 pyetjet që bëjnë dallimin

Më të lexuarat

Dallimi mes edukimit dhe kujdesit
Kur tu japim përgjigjet e duhura pyetjeve të mëposhtme, atëherë do jemi të përgatitur për edukimin e fëmijëve tanë.
Kjo është detyra eskluzive e prindërve, babës e nanës, këtu askush nuk mund tē zëvendëson ata dy, andaj kujdes të madh duhet dhënë në këtë drejtim.
1- Cilat duhet të jenë bindjet të fëmijëve tanë?
2- Cilat duhet të jenë preokupimet e fëmijëve tanë?
3- Cilat duhet të jenë aftësitë e fëmijëve tanë?
4- Cilat janë rregullat sipas të cilave i ndërtojnë lidhjet e tyre?
5- Cilat duhet të jenë modelet e fëmijëve tanë?

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit