30.7 C
Pristina
E martë, 22 Qershor, 2021

Babai i 600 fëmijëve në Austri

Më të lexuarat

Një mjek anglez që jeton në Austri thuhet të jetë babai i 600 fëmijeve.


Në vitin 1940 Bartold Vizner së bashku me gruan e tijë Meri Barton e kanë themeluar klinikën për fekondim artificial ku deri më sot kanë pasu mbi 1500lindje artificiale.
Sipas tyre klinika ka pasur me dhjetra klientë intelegjentë që kanë dhuruar spermën e tyre, mirpo më pasë është zbuluar se gati gjysmën e nënave të fekonduara artificial janë me spermën e mjekut në fjalë.
Dhe sot mjkeu numron mbi 600 fëmijë në Austri dhe më gjërë, mirëpo kësi veprash janë të ndaluar me ligj pasi egziston rreziku që “fëmijët” e tijë të bijen në dashuri me njëri tjetrin dhe më pas nëse ato mendojnë të lindin fëmijë të tjerë./albtime/kohaislame

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit