1 C
Pristina
Monday, November 28, 2022
- Advertisement -spot_img

AUTHOR NAME

Lajme

3010 POSTIME
0 KOMENTET

Turqia kërcënon Grekët, rrini urt, sepse marrim masa edhe ndaj jush

Kryeministri turk Binali Yildirim ka hedhur akuza të forta ndaj fqinjëve grek duke thënë se ndërkohë që Turqia është në luftë në Siri, ushtria...

Bie dollari, forcohet euro

Monedha e gjelbër amerikane, ka vijuar të humb pikë në këmbim me lekun, ndryshe nga euro dhe valutat e tjera që kanë forcuar pozitat,...

Çfarë është qëndrueshmëria?

Qëndrueshmëria, në një kuptim të përgjithshëm, është qëndrueshmëria e proceseve dhe sistemeve Fjala ‘qëndrueshmëri’ rrjedh nga fjalët ‘të qëndrueshme’ dhe ‘aftësi’. Në ekologji, fjala mund...

Çfarë është rajoni?

Në gjeografi, një rajon është një zonë e gjerë që dallon nga karakteristikat fizike Rajonet janë zona të ndara gjerësisht nga gjeografia fizike (karakteristikat fizike),...

Çfarë është komuniteti?

Një komunitet është më shumë se një grup njerëzish që jetojnë në të njëjtin vend në të njëjtën kohë. Një komunitet përbëhet nga një grup...

Shikoni precizitetin e raketave turke në Afrin të Sirisë (Video)

Përpjekjet e konfirmuara të ushtrisë turke që sulmojnë YPG në Afrin të Sirisë në operacionin e Degës e Ullirit vazhdojnë dita e ditës.Kumti.com https://www.youtube.com/watch?v=a_jtKWXjHb4

Çka është cikli i varfërisë?

Në ciklin e varfërisë një numër faktorësh dhe ngjarjesh fillojnë dhe futin një person ose persona në varfëri për një kohë të gjatë. Kuptimi i...

Çfarë është sigurimi i jetës?

Pagesa nga një mbajtës policie për një kompani sigurimi për premtimin e një shume parash në rast sëmundjeje ose vdekjeje njihet si sigurimi i...

Cili është dallimi mes orës 12 dhe orës 24 orëshe?

Edhe pse të dy shprehin kohën, orën 12 orës ndahet çdo ditë në dy periudha prej 12 orësh, ndërsa ora 24 orës numëron 24...

Cili është dallimi midis një shteti dhe një kombi?

Edhe pse kushtet   Prezantimi Kur përmendet fjala shtet, shumë njerëz do ta lidhin atë me një komb, ose edhe do t’i konsiderojnë dy fjalët si sinonime....

Latest news