18.5 C
Pristina
E martë, 15 Qershor, 2021

5 Momente që provojnë se Palestinezët kurrë nuk do të mposhten

Më të lexuarat

Këto foto tregojnë trimërinë, guximin dhe vendosmërinë e popullit palestinez dhe pa marrë parasysh sa janë vrarë, ata kurrë nuk do të mposhten.

1. Kur ky fëmijë u përball me një tank, e në dorë kishte vetëm një guri.

 1. Palestinezet

2. Kur Xhamia e tyre ishte bombarduar, e kjo nuk i ndaloi ata nga namazi.

2. Xhamia1

2. Xhamia2

3. Kur kjo grua rrezikoi jetën e saj për të ndihmuar një djalë të kapur në sulme brutale të predhave.

3. Sulmi i femijes

3. Sulmi i femijes2

3. Sulmi i femijes3

3. Sulmi i femijes4

4. Kur këta fëmijë ndërtuan një lojë “sharrë – deti” nga rrënojat dhe nuk pranuan që armiqtë tu marrin fëmijërinë.

4. sharra detit

4. sharra detit2

Foto: AFP / Getty/ Kohaislame.com

5. Dhe kur kjo vajzë kërkon dhe mbledh libra nga rrënojat e shtëpisë së saj të bombarduar.

5 mbledhja e librave

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit