20.1 C
Pristina
Saturday, June 15, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

sekte

Cili është motivi i vërtetë i feministëve dhe si ndikon kjo në shoqërinë muslimane?

Ne duam që të ruajmë nderin e muslimanëve dhe të luftojmë atë që kanë shpikur gratë dhe pasuesit e grave nga liberalizmi, gjërat e...

Përgjigje për ata që thonë se Allahu është në çdo vend?

PYETJA: I nderuari hoxhë! Në një radiostacion është emetuar një bisedë ndërmjet babait dhe djalit, me ç’rast djali e pyet babain: “Ku është Allahu xh.sh.?”...

Dy fjalë rreth natës së Regaibit

  Nata e Ragaibit është nata e xhumasë së parë e muajit Rexhep, të cilës i është shpikur një mirësi e pavërtetë. Në lidhje me mirësinë...

Pse Allahu nuk i mbrojti librat e mëparshëm nga ndryshimi?

Si duhet me ju përgjigjë nëse një deshmitarë i jehoves thotë se pse nuk i mbrojti Zoti librat e tjerë si Tevratin, Zeburin dhe...

SEKTI KADIJANI (AHMEDIJ) ky sekt i devijuar – Kush janë dhe cili është besimi i tyre?

1-      Kadijanizmi: Kadijanizmi është fe e re e shpikur, e cila është shfaqur në fund të shekullit të 19, në fshatin Kadijan, fshat i cili gjendet...

Të fundit