20.1 C
Pristina
Saturday, June 15, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Ramazani

A lejohet përgatitja e ushqimit në Ramazan për ata që nuk agjërojnë?

Pyetja: Në muajin Ramazan unë duhet t’u përgatis ushqimin njerëzve që nuk agjërojnë. Si t’ia bëj? Ta lë punën e pas Ramazanit të shikoj ndonjë...

A lejohet agjërimi pa syfyr?

Pyetja: A lejohet agjërimi pa syfyr? *** Përgjigjja: Syfyri është shenjë e agjërimit të myslimanëve dhe vonimi i tij deri në kohën më të fundit është shenjë e...

Të fundit