18.2 C
Pristina
Tuesday, June 18, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

problemet bashkeshortore

Si të veprojë gruaja, kur burri nuk i jep divorcin dhe a mund t’i drejtohet gjykatës në rast nevoje?

Pyetje: Jam një grua muslimane e martuar, por kam pasur problem shumë me burrin dhe familjen e tij, më kanë bërë zullum plot herë...

Nëse burri e ushqen familjen me para të fituara me haram, çka obligohet të bëj gruaja?

Pyetja: Nëse burri e ushqen familjen me para të fituara me haram, çka obligohet të bëj gruaja? A është e obliguar të mos i pranojë...

Një motër pyet se çfarë këshille jepni për burrin e saj i cili e ka mërzi ta pyesë gruaja se ku po shkon. Ai...

Përgjigja: Kjo nuk është prej sjelljes të mirë me gruan. Pejgamberi salallahu alejhi ue selem na ka mësuar të sillemi mirë me gratë tona. Ky...

Problemet familjare – Pyetje dhe përgjigje nga feja islame

Pyetje: A janë “normale” problemet familjare? Përgjigje: Bimilahi-Rrahmani-Rrahim Së pari do të ndalem tek “problemi” dhe të dijmë se çafrë është problem, se jo çdo gjë...

Një grua pyet për hakun e bashkëshortit ndaj saj, ku thotë: “Është i vrazhdë në sjellje dhe nuk shpenzon për të?”

Sjellja e ndërsjellë bashkëshortore! • Pyetje: Një grua pyet për hakun e bashkëshortit ndaj saj, ku thotë: “Është i vrazhdë në sjellje dhe nuk shpenzon për...

Burri im nuk agjëron, ndërsa unë i përgatis ushqim gjatë ditës së Ramazanit!

Pyetje: Pyetësja thotë në letrën që ajo ka shkruar se burri i saj gjatë periudhës 20 vjeçare që ajo ka përmendur në letër, ai...

Kjo grua thotë se burri i saj i kërkon që t’i shkul (t’i zbukurojë) vetullat e saj?

Burri insiston që gruaja t’i shkul vetullat #Pyetje:Kjo grua thotë se burri i saj i kërkon që t’i shkul (t’i zbukurojë) vetullat e saj. Dhe...

Bashkëshorti i merr paratë pa pajtimin e saj?

Pyetja: Selam alejkum! Ju lutem për mendimin tuaj, këshillë, sugjerim në lidhje me një çështje mjaft diskutabile, njëkohësisht subtile. Të dy bashkëshortet janë të shkolluar dhe duke...

Ka një vitë që burri më tradhton, por edhe nuk po mund të shkurorëzohem prej tij, sepse nuk është zgjidhje ndarja, jam shumë e...

Pyetje: Ka një vitë që burri më tradhton, por edhe nuk po mund të shkurorëzohem prej tij, sepse nuk është zgjidhje ndarja, jam shumë...

A konsiderohet mallkimi i gruas dhe fëmijëve shkurorëzim?

Pyetje: “Çfarë është gjykimi për të mallkuar gruan apo ndonjë prej fëmijëve? Dhe a konsiderohet mallkimi i gruas shkurorëzim apo jo?” Përgjigje: “Mallkimi i gruas...

Të fundit