14.4 C
Pristina
Monday, April 22, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Përmbledhje librash

Pj.1.Idetë kryesore nga libri i Jordan Belfort “Way of the Wolf”

Straight Line Selling: Master the Art of Persuasion, Influence and Success. Jordan Belfort,’’Wolf of Wall Street’’, është padyshim një nga ndërmjetësit më të mëdhenj në...

Pj.2.Idetë kryesore nga libri i Jordan Belfort “Way of the Wolf”

Si mund të mësojmë (dhe pse duhet) të menaxhojmë “gjendjen” tonë Ndërveprimet njerëzore bazohen në emocione dhe në mënyrën tonë të të vepruarit me një...

Pj1.Mesoni idete kryesore nga libri i Robert Tercek “Vaporized”

Solid Strategies for Success in a Dematerialized World. Robert Tercek na fton në një udhëtim për të zbuluar realitetin në të cilin jemi zhytur: një...

Pj2.Mesoni idete kryesore nga libri i Robert Tercek “Vaporized”

Transformimi dixhital ka krijuar konsumatorë me superfuqi  Dikur shkurtesa “www” nënkuptonte rrjetin e gjerë botëror (një rrjet global) sot këto tre shkronja më tepër do...

Pj.1.Mësoni idetë kryesore nga libri i Danielle Town “Invested”

Një metodë për të mësuar se si të menaxhoni kursimet tuaja Duke punuar si avokate për starup-et, Danielle Town fitonte aq sa të mos shqetësohej...

Pj.2.Mësoni idetë kryesore nga libri i Danielle Town “Invested”

Investimi nënkupton zotimin e parave tuaja në një mision, është mirë t’i zgjidhni ato bazuar në vlerat që janë të rëndësishme në jetën tonë...

Pj.1.Idetë kryesore nga libri “Dotcom Secrets” nga Russel Brunson

The Underground Playbook for Growing your Company Online with Sales Funnel. Çfarë i dallon kompanitë që janë të suksesshme në shitjen në internet nga ato...

Të fundit