12.7 C
Pristina
Monday, February 26, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Nëna

A lejohet që nëna ta regjistrojë banesën e saj në emër të djalit të saj, me pëlqimin e motrave të tij?

Pyetja: Jemi vëllezër e motra, një djalë dhe tre vajza. Nëna ime dëshiron të regjistrojë apartamentin e saj në emër të vëllait tim, dhe ne...

A i lejohet një të rrituri të flejë në të njëjtin shtrat me nënën e tij?

Pyetja: Unë jam nëntëmbëdhjetë vjeç dhe dua të di: a më lejohet të shtrihem në të njëjtin shtrat me nënën time gjatë natës? Pyetja ime...

Ai e goditi babanë e tij sepse babai i tij goditi nënën e tij

Pyetja: Cili është gjykimi islam për atë që mbrojti nënën e tij sepse babai i tij po e lëndonte dhe e godiste, kështu që ai...

Latest news