20.1 C
Pristina
Saturday, June 15, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Leximi i Kuranit

Çfarë duhet të bësh kur shikon ëndrra të frikshme?

Kur fle natën, gjithmonë shoh ëndrra të frikshme, mrekulli e gjëra të mbinatyrshme që ndodhin, të cilat gjithherë më shqetësojnë dhe më frikësojnë. Prandaj,...

A është e vërtetë se nëse i këndon njëqind jasina është sikur të këndosh hatme?

Pyetja: A është e vërtetë se nëse i këndon njëqind jasina është sikur të këndosh hatme, sa është e vërtetë kjo? *** Përgjigjja: Surja Jasin sipas radhitjes është...

A lejohet të lexojmë Kuran vetëm me mendje, pa e shqiptuar me gojë?

A lejohet të lexojmë Kuran vetëm me mendje gjatë namazit, pa e shqiptuar me gojë? Leximi (i Kuranit dhe dhikrit) në namaz duhet të jetë...

Të fundit