-1.7 C
Pristina
Wednesday, March 29, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Karriera

Tre sekrete lidershipi nga fituesit e çmimit Nobel

Nëse qëllimet tuaja të lidershipit përfshijnë inovacionin, veçantinë dhe arritjen e rezultateve novatore, nuk ka shembuj më të mirë se laureatët e çmimit Nobel....

5 mënyra për të tingëlluar bashkëpunues në një intervistë pune

Ju rrisni gjasat të kapni një ofertë pune, nëse dukeni si një lojtar ekipi. Nga JUDITH HUMPHREY Një çështje me të cilën përballen punëkërkuesit, është shfaqja...

E drejta për t’u shkëputur

Vendet që miratojnë ligje për të ndaluar punonjësit të punojnë jashtë orarit Kalimi në punën në distancë ka mjegulluar kufirin midis jetës së shtëpisë dhe...

Arma sekrete për të punësuar njeriun e duhur

Nuk ka nevojë që të gjithë në ekipin tuaj të jenë karizmatikë. Kur bëhet fjalë për punësimin e anëtarëve të rinj të ekipit, ka shumë...

Mungesa në punë – Ekonomia Islame

Mungesa konsiston në largimin nga vendi i punës dhe detyrat e qenësishme për të. Mund të përkufizohet edhe si mungesa e një personi nga...

Burime e fuqisë së liderit

Për ta kuptuar këtë temë ma mirë; preferohet kjo hyrje e shkurtë. Sipas mendimit të pjesës dërmuese të dijetarëve islam, burimet e sheriatit- legjislacionit...

A mund ta bëjë ChatGPT punën time?

Javën e fundit është folur shumë nëse gazetarët mund ose duhet të zëvendësohen nga Inteligjenca Artificiale. Personalisht, nuk jam e shqetësuar. Ja pse. Deri më...

3 hapa për të mos krijuar varësi ndaj punës

Dëshironi të ekuilibroni jetën tuaj, por e keni të vështirë të vini kufi midis jetës dhe punës? Psikologjia mund të ndihmojë. Në të shkuarën, koha...

Bill Gates për fillimet e tij: Isha shumë intensiv, nuk njihja pushime!

Dobësitë, opinionet e rrënjosura që kanë ndryshuar që atëherë dhe këshillat më të dobishme që ai ende mban, bashkëthemeluesi i Microsoft Bill Gates foli...

Latest news