-3.1 C
Pristina
Tuesday, February 7, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Islami dhe shkenca

Reagimi i intelektualëve myslimanë ndaj shkencës moderne

Osman Bakar Fragment i shkëputur nga “The History and Philosophy of Islamic Science” shkruar nga Osman Bakar (Paperback – Dec 1, 1999)   Takimi i parë i botës...

Latest news