15.9 C
Pristina
Wednesday, May 29, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Intimitet

Lutja për të saportuarin dhe lutja para se të kryhen marrëdhënie intime

بَارَكَ اللَّهُ لَكَ، وَبَارَكَ عَلَيْكَ، وَجَمَعَ بَيْنَكُمَا فِي خَيْرٍ. Bãrakall-llãhu leke we bãrake ‘alejke we xheme’a bejnekumã fĩ ḣajr! (Allahu të begatoftë me këtë grua, të...

Duaja para marrëdhënieve intime bashkëshortore

Duaja para marrëdhënieve intime bashkeshortore Profeti sal-lAllahu alejhi ue sel-lem ka thënë: “Kur ndonjë prej jush i afrohet bashkëshortes së tij, le të thotë: Bismil-lah,...

AI I CILI BËN MARRËDHËNIE ME GRUAN E TIJ…? – Disa forma që janë të ndaluara!

Pyetje: 1. Çfarë gjykimi ka personi i cili bën marrëdhënie me gruan e tij perderisa ajo është me menstruacione, apo lehone dhe çfarë duhet...

Pse janë te ndaluara marrëdhëniet intime me gruan gjatë ciklit të saj menstrual?!

Marrëdhënia intime me gruan gjatë ciklit të saj menstrual është e ndaluar sepse Allahu -tebareke ue te ala- ka thënë: “Të pyesin ty (Muhamed) për të...

A lejohen marrëdhëniet intime në banjo?!

Me Emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshiruesit! Po. Lejohen marrëdhëniet intime në toalet/banjo, e sidomos në epokën tonë kur toaletet janë nganjëherë me ambient shumë...

A lejohet të lahen gruaja dhe burri së bashku në banjo?

Lejohet që burri dhe gruaja të lahen në banjo së bashku në një vend dhe të shikojnë trupin apo avretin e njëri tjetrit, e...

A është i lejuar depilimi i pjesëve intime në ndonjë qendër estetike?

Pyetje: A lejohet depilimi i vendit intim pasi që une vet s’mund ta bëj mirë ashtu siq e bëjnë në sallone, ndërsa burrit i...

A llogaritet mos higjiena e burrit arsye për të mos iu bindur në shtrat atij?!

Pyetje: A e ki obligim me ju pergjigjë burrit në shtrat nese nuk e mban si duhet higjienen , nuk i pastron dhëmbët me...

A konsiderohen sekrecionet e bardha të pastërta apo të papastërta ?

A konsiderohen sekrecionet e bardha të pastërta apo të papastërta ? Përgjigje: Mendimi i saktë i dijetarëve është që sekrecionet e bardha janë të pastërta.Për këtë...

Cili është avreti i gruas para fëmijëve të saj?

Pyetja: Unë kam një fëmijë që është 11 muajsh dhe ndonjëherë i ndërroj rrobat para tij. A lejohet kjo? Sa vjeç duhet të jetë fëmija...

Të fundit