20.4 C
Pristina
Thursday, June 20, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Edukimi i femijeve ne islam

Fejesa dhe dispozitat e saj (2)

Islami ndaloi shikimin e grave të huaja, pa marrë parasysh se a bëhet ky shikim me epsh a pa epsh, për arsye...

Sjellja ndaj familjes dhe shokëve

Besimtari e falënderon Allahun kur sjell ndër mend krijimin e prindërve të tij, të cilët kanë kaluar aq shumë kohë dhe punë,...

Koncepti i kauama-s (Autoritetit te burrit)

Koncepti i kauama-s (Autoritetit te burrit)

Përmbajtja edukatës familjare – Islam Gjakova.net

Çfarë kuptojmë me përmbajtje të edukatës familjare?Prindi e në përgjithësi familja duhet të dijë e ta ketë të qartë se çfarë duhet...

Fejesa dhe dispozitat e saj

Mr. Sabri JonuziIslami i kushtoi rëndësi të veçantë jetës bashkëshortore, e cila bazohet në zgjedhje të mirë dhe të përshtatshme të bashkëshortes...

Raportet brenda familjes

  "Ne e kemi obliguar njeriun të sillet mirë ndaj prindërve të vet..." (Ankebut, 8) "Asnjë prind nuk mund t'i dhurojë fëmijës së tij diçka më...

Martesa në Islam I – Islam Gjakova.net

Martesa në Islam është një marrëdhënie e bekuar mes gruas dhe burrit, në të cilën ata fillojnë një udhëtim të gjerë ku...

Të fundit