14.4 C
Pristina
Saturday, May 18, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

cikli menstrual

Një gabim që e bëjnë shumë femra – A lejohet të agjërohet nëse je me menstruacione?

Pyetja: A lejohet të agjërohet nëse je me menstruacione? *** Përgjigjja: Femra e cila ka menstruacione, nuk mund të agjërojë dhe nuk mund të falet, por nuk mund...

Të fundit