10.3 C
Pristina
Wednesday, April 24, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Ademi

Asgjë nuk është vërtetuar për vendin ku Ademi (paqja qoftë mbi të) zbriti në tokë

Pyetja: A është e vërtetë që Ademi (paqja qoftë mbi të) zbriti në Indi dhe se Hava zbriti në Xhedde? *** Përgjigjja: Falënderimi i takon Allahut. Ajo që vërtetohet...

Të fundit