1.7 C
Pristina
Thursday, December 7, 2023
- Advertisement -spot_img

AUTHOR NAME

Gazeta Koha Islame

11700 POSTIME
0 KOMENTET

Xhihadi yt është Fakulteti! – Hoxhë Muharem Ismaili

Xhihadi yt është Fakulteti! - Hoxhë Muharem Ismaili https://www.youtube.com/watch?v=s_ps64qpiWg Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te'ala) që të...

Surpriza nga Allahu! – Hoxhë Muharem Ismaili

Surpriza nga Allahu! - Hoxhë Muharem Ismaili https://www.youtube.com/watch?v=mxLLI8sg1Ko Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi...

Dispozita lidhur me masturbimin për shkak të analizave

Pyetje:Ne si personel i spitalit, na shtrohen pyetje nga pacientët, se a është i lejuar masturbimi për të bërë analizën e spermës për shkaqe...

Profesori Blerim Latifi përkrah slloganin “Zoti është Shqiptar” – Hoxhë Muharem Ismaili

Profesori Blerim Latifi përkrah slloganin "Zoti është Shqiptar" - Hoxhë Muharem Ismaili https://www.youtube.com/watch?v=u0ukq6hFMqQ Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu...

Këshilli i BI-së i rajonit të Gorës uroi Myftiun Tërnava

Prishtinë, më 6 dhjetor 2023 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, ka pritur sot për urime kryetarin e Këshillit të Bashkësisë...

Cila është vlera dhe domethënia e thënies “La hawle we la kuwwete il-la bil-lah”?!

Vlera dhe domethënia e hawkales (Thënia La hawle we la kuwwete il-la bil-lah- لاَحَوْلَ وَلاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّهِ) Prej fjalëve madhështore me të cilat e përmendim...

Fejesat, Martesat Fshehurazi! – Hoxhë Muharem Ismaili

Fejesat, Martesat Fshehurazi! - Hoxhë Muharem Ismaili https://www.youtube.com/watch?v=l1MG7pSk5fY Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi...

Dashuria për Profetin (a.s.) është dashuri për Allahun (xh.sh.)

Çdo namaz që falet, çdo agjërim që mbahet, çdo punë e mirë që kryhet dhe çdo frymëmarrje që konsumohet në rrugën e Islamit, ka...

Këshilli i BI-së së Podujevës uroi Myftiun Tërnava

Prishtinë, më 6 dhjetor 2023 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, ka pritur sot në takim kryetarin e Këshillit të Bashkësisë...

Histori – Ja se si Jahuditë deshtën ta vrasin Pejgamberin – Hoxhë Muharem Ismaili

Histori - Ja se si Jahuditë deshtën ta vrasin Pejgamberin - Hoxhë Muharem Ismaili https://www.youtube.com/watch?v=pbR_lrPQbEQ Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim...

Latest news