-0.6 C
Pristina
Tuesday, January 31, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Produktivitet

Kurseni deri në 15% nga fatura e energjisë elektrike vetëm nga bojleri

Ekspertët e KEDS-it deri tash kanë bërë një sërë llogaritjesh për shpenzim sa më racional të energjisë elektrike, kryesisht në ngrohje, si shpenzuesi më...

Kompania “Meka Halal Food” ndan ndihma për familjet e prekura nga vërshimet në Skënderaj

Këshilli i Bashkësisë Islame Skënderaj ka falënderuar pranarin e kompanisë “Meka Halal Food”, Burim Piraj për ndihmat që i ka ofruar për familjet e...

Lidershipi: rëndësia dhe modelet e tij sipas Kuranit fisnik

Historia njerëzore është përplot shembuj dhe modele lidershipi të suksesshëm dhe aso të dështuar dhe kjo vlen jo vetëm për një fushë të caktuar....

Pretendimi i fitimit të pasurisë dhe i pushtetit në përpilimin e Kuranit?!

Hipoteza se “Muhamedi, ishte dhënë pas pasurisë, ndaj ia atriboi Kuranin Allahutxh.sh. me qëllim që të përfitonte më tepër, gjithashtu edhe dëshira për pushtetdhe...

Objektivat/qëllimet e Sheriatit dhe lidhshmëria e tyre me sferën financiare

  Objektivat kryesorë të Sheriatit janë që të sigurojnë mirësi për njerëzit dhe mbrojtjen e tyre nga korrupsioni dhe e keqja, që jeta e njerëzve...

Sekretet që duhet të dini për bankat

Këtu janë disa sekrete që banka juaj nuk do t’ju tregojë kurrë, por që mund t’ju bëjë një konsumator më të mirë. Disa sigurime janë...

Puna, motiv për realizimin e ëndrrave

Intervistë me Arbnora Fejza – Idrizin, autoren e tri rekordeve Guinness Ju keni arritur që për herë të tretë të hyni në librin e rekordeve...

Si të qëndroni të fokusuar dhe të rrisni përqendrimin në epokë dixhitale

Psikologia, profesore e Informatikës në Universitetin e Kalifornisë dhe njeherësh autore e librit të ardhshëm Attention Span: Një mënyrë novatore për të rivendosur ekuilibrin,...

Raporti i OKB-së tregon se fleksibiliteti në punë mund të jetë i mirë për biznesin

Marrëveshjet fleksibël të punës, si ato të prezantuara gjatë krizës Covid-19, jo vetëm që janë të mira për punonjësit, por gjithashtu rrisin produktivitetin dhe...

Çfarë aftësish duhet të përfshij në CV-në time?

Filloni duke theksuar aftësitë e forta dhe aftësitë e buta që punëdhënësit ose rekrutuesit duan të shohin. Të kesh aftësitë e duhura për t’u...

Latest news