14.1 C
Pristina
Tuesday, May 28, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

musliman

E TËRË KRENARIA I TAKON ALLAHUT – Tefsir nga Imam Sadi (Ajeti 10 nga Surja Fatir)

Allahu i lartesuar thote: "Kush dëshiron krenarinë (le ta dijë se), e tërë krenaria i takon Allahut (pra, vetëm prej Tij le ta kërkojë)!...

Mësimet akaidologjike që i marrim nga agjërimi – Hoxhë Bekir Halimi

Gjatë analizës së ajeteve dhe haditheve të që flasin për agjërimin mund ti nënkuptojmë disa mësime të rëndësishme që kanë të bëjne me besimin...

Të fundit