21.2 C
Pristina
Tuesday, July 16, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Fokus

DISA NGA FSHEHTËSITË E SUKSESIT NË JETË

“Me të vërtetë, suksesi në jetë vjen vetëm pas ndihmës së Allahut të Lartëmadhëruar. Pikërisht për atë arsye, ne kemi vërejtur se në histori...

Rëndësia e financave Islame

Financat islame janë shfaqur si një mjet efektiv për financimin e zhvillimit në mbarë botën, duke përfshirë edhe vendet jomuslimane. Tregjet e mëdha financiare...

Disa këshilla të përgjithshme për biznismenët – Nga Mr. Fuad Ferati

Disa këshilla të përgjithshme për biznismenët:1- Të keni frikë Allahun dhe të jeni të sinqertë në biznesin tuaj.2- Faleni namazin në kohë, dhe mos...

Pasojat e zhvillimit të pakontrolluar teknologjik – Justinian Topulli

Thomas Merton (1915-1968) ka thënë: Teknologjia nuk është vetëm një fakt, por është çelësi i luftës për pushtet. Shpejtësia dhe sofistikimi i rritjes teknologjike nënkupton...

21 shtete heqin zyrtarisht dorë nga dollari amerikan

Dollari amerikan po përballet me sfida nga vendet në zhvillim që po kërcënojnë statusin e tij si monedhë rezervë globale. Një pjesë e vogël e...

Pse Inteligjenca Emocionale është kaq e rëndësishme për të arritur suksesin në punë?

Me drejtues të suksesshëm si Jack Ma dhe Elon Musk, që paralajmërojnë shoqërinë kundër robotëve që do të marrin përsipër punët tona, është e...

Efiçienca e energjisë – 10 milionë € për mbi 2 000 familje, subvencionohet 45% e investimit në rinovimin e shtëpive

Fondi i Kosovës për Efiçiencë të Energjisë ka bërë lansimin e thirrjes publike për projektin “Zbatimi i masave të efiçiencës së energjisë për shtëpitë...

Zekati i drithërave dhe i frutave apo kokrrave

Zekati i drithërave dhe i frutave apo kokrrave Se në këtë lloj obligohet të jepet zekati, kemi argumente nga Kurani, Suneti dhe konsensusi i dijetarëve...

A do të dështojë sivjet prodhimtaria e grurit në Kosovë?

Moti, të reshurat e shumta në radhë të parë, është përcaktuesi qenësor që do të ndikojë në rendimentet e të gjitha drithërave që kanë...

Suksesi dhe Gabimi!? – Vehbi Zeqiri

Suksesi dhe Gabimi!? Gabim…, do të thotë që ju me të vërtetë jeni duke bërë diçka!Ju lumtë, vetëm vazhdoni duke bërë ‘gabime’ dhe avancim në...

Të fundit