12.7 C
Pristina
Monday, February 26, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Burime njerëzore

Manual për një karrierë të suksesshme në administratë dhe akademi

Nga Ergys Mertiri Ajo që shumë njerëz e quajnë një karirerë akademike apo edhe profesionale, në fakt nuk ka të bëjë dhe aq me rrugëtimin...

Shqiptarët e gjejnë vetë punën, vetëpunësimi rekord në Europë

Për të siguruar jetesën, një pjesë e madhe e shqiptarëve nuk varen as nga shteti dhe as nga sipërmarrjet e mëdha, por, shpesh në...

10 cilësitë e një punonjësi të keq!

Disa kompani janë shumë të rrepta për korrigjimin e sjelljeve shqetësuese, ndërsa të tjerat janë më tolerantë. Pavarësisht, të kuptuarit e disa prej 10...

Si të kursejmë energji elektrike në AMBIENTE PUNE ?

• Fikni dritat kur nuk janë të nevojshme; • Përdorni ndriçimin natyral; • Instaloni sensorë automatikë që funksionojnë me detektim të lëvizjes; • Zëvendësoni dritat e zakonshme...

Latest news