Videoja e plotë dhe e vërtetë e hoxhë Mazllamit për flamurin kombëtar, këtë anti-islamistët nuk duan që ju ta shihni

Një video e montuar nga anti-islamistët, për hoxhë Mazllamin ku ka prononcime të tij për deklarimin mbi flamurin kombëtar është dashakeqe dhe e pa vërtetë. Ja videoja e plotë ku hoxhë Mazllami prononcohet për flamurin kombëtar, për patriotizimin, për atdheun dhe dashurinë ndaj atdheut. Por këtë video anti-islamistët nuk duan që ju ta shihni, se … Continue reading Videoja e plotë dhe e vërtetë e hoxhë Mazllamit për flamurin kombëtar, këtë anti-islamistët nuk duan që ju ta shihni