Rikthimi i perceptimit të mirë të muslimanëve, pjesa III – Si dështojnë organizatat muslimane në raport media

Në dy postimet e mëparshme, unë kam eksploruar temën e përmirësimit të marrëdhënieve midis muslimanëve dhe medias – nga hapat bazë që mund të marrim si muslimanë, më pas duke parë se si funksionojnë operacionet e lajmeve të mediave kryesore dhe kemi përshkruar disa nga sfidat me të cilat përballen ato në marrjen e informacionit … Continue reading Rikthimi i perceptimit të mirë të muslimanëve, pjesa III – Si dështojnë organizatat muslimane në raport media