Rikthimi i perceptimit të mirë të muslimanëve, pjesa II – T’i kuptojmë mediat

Le të shohim se si funksionojnë mediat dhe pse islamosfera e deritanishme nuk përputhet aq mirë sa mundet me mënyrën se si funksionon një operacion lajmesh dhe çfarë synon ai. Rikthimi i perceptimit të mirë të muslimanëve, pjesa I – Bëhu qytetar i mirë dhe aktiv Si funksionon media Mbulimi i lajmeve fillon nga mbulimi … Continue reading Rikthimi i perceptimit të mirë të muslimanëve, pjesa II – T’i kuptojmë mediat