11.8 C
Pristina
E shtunë, 8 Maj, 2021

O Allah‬
Unë kam mendim të mirë për Ty

Më të lexuarat

‪#O_Allah‬!
Unë kam mendim të mirë për Ty!
Mendoj se më dhuron dije të madhe dhe urtësi të thellë!
Mendoj se më dhuron mundësin e shërbimit të fesë, familjes dhe atdheut tim!
Mendoj se më bën burim inspirimi dhe pozitiviteti pêr rrethin në të cilin jetojmë!
Mendoj se më jep aq begati sa të mos kem nevojë për askënd prej njerëzve!
Mendoj se më bën çels i shumë të mirave dhe dry i shumë të këqijave!
Mendoj se më shton udhëzimin dhe më bën shkak i udhëzimit të tjerëve!
Mendoj se pas një jete të gjatë në shërbim me shumë kënaqësi të Islamit, Sunetit dhe atdheut, do me bësh njeri që e bartë përvojën tek brezat që vijnë!
Mendoj se pas një jete me shumë peripeci në shërbim të fesë dhe atdheut do më japësh Mëshirën Tënde dhe shoqërimin me Pejgamberin ﷺ dhe shokët e tij në Xhenet!

Hoxhë Bekir Halimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit