34.2 C
Pristina
Friday, July 12, 2024

Mbushe shportën në Ramazan┇Hoxhë Bekir Halimi┇24┇

Më të lexuarat

Mbushe shportën në Ramazan┇Hoxhë Bekir Halimi┇24┇

Më këshillo në Ramazan
– Çdo ditë para Iftarit me këshilla të ndryshme.

Projekti u realizua nga stafi i Audionurit në bashkëpunim me hoxhën e nderuar Bekir Halimi.

© Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot e Audionur, qoftë shkëputje, montim, përpunim i caktuar, apo shkarkim në kanale tjera, pa lejen paraprake të Audionurit dhe të stafit përgjegjës.

Shpërndajeni …

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit