4.7 C
Pristina
Friday, September 24, 2021

Fëmijët tuaj nuk kanë faj për ditën tuaj të keqe, për problemet me partnerin, për zhgënjimet, apo….

Më të lexuarat

Fëmijët tuaj nuk kanë faj për ditën e keqe që keni pasur. Fëmijët tuaj nuk kanë faj për problemet me partnerin tuaj. Fëmijët tuaj nuk kanë faj për zhgënjimet tuaja, e as për kohët më të këqija në punë. Fëmijët nuk kanë faj për plagët e fëmijërisë; për pikëllimet tuaja, për frikën nga zemra jote e thyer.

Ata erdhën për t’ju shëruar, për t’ju mësuar të doni në një mënyrë që kurrë nuk e keni imagjinuar. Ata erdhën për t’i dhënë jetës tuaj një kuptim që ndoshta nuk e kishit më parë. Për t’ju mësuar se si të jeni të fortë dhe të qëndrueshëm. Për t’ju mësuar se si të luftoni dhe t’i dilni në ballë çdo dite.

E kemi obligim si nëna e baballarë, t’u japim atyre një jetë të shëndetshme, të qetë, të magjishme, të mbushur me puthje, përqafime dhe prezencë.

Gabuam, është e vërtetë. Ne pengohemi dhe rrëzohemi, por duhet të dimë t’i pastrojmë plagët tona dhe të kërkojmë falje. Të mësosh të jesh nënë a baba çdo ditë nuk është e lehtë. Ne duhet të luftojmë kundër lodhjes sonë, hidhërimit, frikës, situatave të pazgjidhura.

Le të jemi të pranishëm si nëna/baballarë, të kujdesshëm, të angazhuar dhe të shqetësuar për fëmijët tanë. Është puna më e rëndësishme, ajo që lë gjurmë: të formosh njerëzimin..❤️

Në to do të jetë dashuria që vendosim në këtë rrugë gjatë fëmijërisë së tyre. Kjo është e vetmja gjë, ajo që ka mbetur. Ata meritojnë gjithë respektin tonë dhe shumë dashuri./SG

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit