6.9 C
Pristina
Monday, December 5, 2022
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

VIDEO ISLAME

VIDEO – Islami në Shkup (dhunti nga Allahu)

Hoxha Ali Ibrahimi i cili jeton dhe vepron në Gjermani në këtë video apelon që të kemi kujdes për këto dhunti që na ka...

VIDEO – Vlera e namazit të sabahut

Hoxha Nesim Demiri në këtë video të shkurt 3 minutëshe flet për vlerën e madhe që ka Namazi i Sabahut, "Nëse njeriu çohet dhe...

VIDEO – Mosmarveshje mes dy hoxhallarëve

Në këtë video Hoxha Bekir Halimi bën thirrje për raporte të ngrohta mes myslimanëve e në veçanari mes hoxhallarëve, ai thotë se nuk është...

VIDEO – Do fjalë për namazin

Hoxha nga Kumanova Enver Azizi në këtë video tetë minutëshe edhe njëher flet për vlerën madhështore që ka namazi, edhe pse për namazin siç...

VIDEO – Për ata që kur thret EZANI e luajn vendin dhe thojn AZIZ ALLAH

Hoxha Rafet Zaimi ka qortuar ata që lëvizin vendit kur thrret EZANI (dhe thonë AZIZ ALLAH) dhe aq, as nuk çohen me mar abdest...

VIDEO – Disa thonë se muslimanët kan të drejt të martohen me 7 gra

Një bindje e gabuar që qarkullon ndë popull se kinse muslimanët kan të drejt të martohen me 7 gra e sqaron hoxha Fatmir Zaimi pasi...

VIDEO – A ka njerëz në Kosovë që përkrahin Iluminatin apo Masonerinë?

Në një pyetje të parashtruar Hoxhës Bekir Halimi se A ka njerëz në Kosovë që përkrahin Iluminatin apo Masonerinë?, hoxha është përgjigjë shkurt NUK E...

VIDEO – Kurani është ilaçi (por jo vetëm kur të jesh në zor)

"Thuaj: Ai është udhërrëfyes dhe shërim..." 41:44 A është Kurani shërim ? Kurani Fisnik është shërim prej vesveseve, problemeve shpirtërore, brengave, hidhërimit, shërim për zemrën nga...

VIDEO – Nuk ka mundësi me shpëtu njeriu nëse nuk falë Namazin

Në kët video hoxha Metush Memedi flet për vlerën madhështore që ka Namazi në jetën e besimtarit, "Shum njerëz thonë e kemi zemrën e...

VIDEO – Ky i ndihmonte, ai e kafshonte (tregim madhështorë)

Sillu me njerëzit sipas vlerave të tua e asesi sipas vlerave të të tjerëve, porosit hoxha Jusuf Hajrullahu para se ta tregon një ngjarje...

Të fundit