-0.9 C
Pristina
Friday, January 27, 2023
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Imazh

Aromaterapia

Aromaterapia është formë e mbajtjes së mirë fizike dhe psikike, zbut dhembjet, jep bukuri, etj. Aromaterapia i jep njeriut mundësi që në mënyrë të natyrshme...

Rëndësia e Elegancës në jetën e Myslimanit

Imam Maliku na përcjell, se Pejgamberi, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem, ishte në xhami, e hyri një njeri me flokë të pakrehura dhe mjekër të...

Kujdesi për fytyrën pa kremëra kozmetike

Kremërat e kozmetikës po përdoren gjithnjë e pak për shkak të përmbajtjes së kimikateve në to! Sytë janë kthyer tek vajërat bimore, të cilat...

Udhëzime për përdorimin e pajisjeve për rregullimin e flokëve

Tharësja e Flokëve Për tharje më të shpejtë dhe temperatura më të larta, mund të zgjidhni tharëse me fuqi më të madhe pune dhe...

Si të kaloni pushime, edhe atëherë kur nuk keni mundësi të largoheni nga qyteti juaj

E keni të pamundur të lëvizni nga qyteti ku jetoni? Pushimet mund t'i kaloni këndshëm edhe aty. Ja sesi: 1.Shkoni për pazar nëpër qendrat...

Sekreti, si të bëjmë të zgjasë aroma e parfumit

  Si të bëjmë të zgjasë aroma e parfumit Na qëllon qe ta bëjmë shpesh këtë pyetje, ndërsa era e parfumit qe kemi...

Për lëkurë të pastër dhe pa akne

Që ju të keni një lëkurë të bukur, të pastër, të pa irrituar dhe pa akne atëhere duhet të përdorni këtë maskë fytyre. Ju...

“The Telegraph”: Shqipëria ndër 20 destinacionet më joshëse 2015

Prestigjozja britanike "The Telegraph" ka përzgjedhur Shqipërinë si një ndër 20 destinacionet më tërheqëse për t’u vizituar në vitin 2015. "E shtrirë përgjatë Adriatikut,...

Të fundit