2.5 C
Pristina
Friday, December 2, 2022
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Personalitete

Sejfullau del pas 18 vitesh nga Guntanamo, pa asnjë akuzë(!!!)

Sejfullau del pas 18 vitesh nga Guntanamo, pa asnjë akuzë(!!!)Fati cinik i të burgosurit më të vjetër në burgun famëkeq amerikan, lirim pa gjyqI...

Muhamedi(alejhi selatu ue selam) mbrojtja e tij – Shejh Abdulaziz Et-Tarifi

1. Allahu i Madhërishëm ka thënë: “Nëse ju nuk e ndihmoni atë, Allahu tashmë e ka ndihmuar.” (Tevbe: 40).Allahu ka garantuar se do...

Me këto fjalë i edukonte Resulullahu [alejhisselam] shokët e vet

Me këto fjalë i edukonte Resulullahu shokët e vet“O ju njerëz, përhapeni selamin, jepni ushqim dhe faluni natën kur njerëzit janë duke...

Fillo nga e filloi Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-em – Porosi nga Shejh Albani

Shejh Albani, rahimehullah, thotë:“Patjetër duhet të përqendrohemi në thirrjen në monoteizëm në të gjitha shoqëritë ose grupimet islame, të cilat veprojnë, realisht dhe...

Kush ishte Alija Izetbegoviq, presidenti i parë i BeH-së së pavarur?

Izetbegoviq ishte politikani më i shquar boshnjako-hercegovinas në historinë e re, i respektuar në mbarë botën, fitues i çmimeve për paqe, autor i...

Një libër i xhonturqve (1898) – Shkëputur nga ” Kujtimet e mia nga POLITIKA” Sulltan Abdylhamidit

Në Paris ka dalë një libër i ri, që flet kundër meje, për mbajtjen e të cilit kërkonin ta mbanin të fshehtë prej meje....

Disa fjalë mbi realitetin e Igballe Hudutit dhe shiizmit që ajo thërret

Njoftim për opinionin shqipëtarë! Po filloj t'i shkruaj këto fjalë për t'i treguar shqiptarëve se kjo grua (Ikballe Huduti) nuk është duke folur në emër...

BESIMTARË, MOS BINI PRE E MASHTRIMEVE! – Adnan Simnica

BESIMTARË, MOS BINI PRE E MASHTRIMEVE!Shiizmi nuk përfaqëson Islamin e mirëfilltë, meqë në shumë çështje bazike ka devijuar nga e vërteta islame. Madje, shiitët,...

Bujaria që largoi Shejhul-Islamin nga Shqipëria! – Justinian Topulli

Bujaria që largoi Shejhul-Islamin nga Shqipëria! Në Shtetin Osman dikur, ai që mbante pozitën e atij që sot në shumë vende muslimane njihet si kryemyfti,...

Më 2 tetor 1187 Salahudin Ejubi pushtoi qytetin e Jeruzalemit pas një rrethim 12-ditorë

Në një ditë të ngjashme me këtë por andej nga 2 tetori i vitit 1187, Salahud-Din el-Ejubi hyri në Qytetin e Kudsit nē Jeruzalem,...

Të fundit