19.8 C
Pristina
Tuesday, June 6, 2023
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Familja

Si t’i trajtojmë shkarjet e gojës së fëmijës?!

Nga: Mustafa Ebu Sad Si t'i trajtojmë shkarjet e gojës së fëmijës?! Kur fillon fëmija të flasë fjalë të sikletshme, të turpshme dhe banale, prindërit fillojnë...

Respekti i harruar

Nga: Dr Velid Fetihi Respekti i harruar Shpesh herë dëgjojmë të flitet për respektin e prindërve dhe për keqtrajtimin që disa fëmijë u bëjnë prindërve të...

Si ti mbrojmë fëmijët tanë nga ngacmimet seksuale

Nga: Dr Ahmed Salih Si ti mbrojmë fëmijët tanë nga ngacmimet seksuale Disa informacione të gabuara rreth dhunës seksuale tek fëmijët: 1.     Është diçka që ndodh rrallë. 2.    ...

Dashuria, baza e një familje

Nga: Shejh Muhamed El-gazzali Dashuria, baza e një familje Një ndër problemet serioze me të cilat përballet lloji njerëzor, është dhe instinkti seksual, i cili starton...

A lindin të mirë fëmijët?

Nga: Abigail Tucker A lindin të mirë fëmijët? Kërkimet shkencore të kohëve të fundit në fushën e Zhvillimit të Fëmijës na japin përgjigjie të papritura për...

Sekreti i mirë dhe i keq, Dr Mustafa Ebu Sad

  Nga: Dr Mustafa Ebu Sad Sekreti i mirë dhe i keq Sekretet janë dy llojesh: Të mirë dhe të këqij. Ky është një koncept edukativ i cili...

Të fundit