11.8 C
Pristina
Saturday, December 2, 2023
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Familja

Fjalët e një prifti: Në mejdanin e ruajtjes së familjes, nuk ka mbetur dikush tjetër pos juve muslimanëve

Në mejdanin e ruajtjes së familjes, nuk ka mbetur dikush tjetër pos juve, andaj qëndroni stoikë sepse ju jeni kalaja e fundit në këtë...

Gjithçka fillon nga turpi – Nëse nuk ke turp bëjë ç’të duash!!!

Ademi alejhisSelam dhe Havaja u krijuan për të jetuar në xhennet. Qëllimi dashakeqës i shejtanit, i të ligut, për t’ia shkatërruar rehatinë...

Pyete fëmijën tënd..!

🔅Ne jemi shumë të interesuar për pyetjet që bën fëmija, kërkojmë përgjigje dhe rrugë dalje që të na shpëtojnë e të mos dalim para...

*Rrobat e vajzave* – Thirrje nga thellësia e shpirtit

👗 Nga gjërat e shëmtuara që është përhapur në shtëpi, festa dhe vende publike si tregje dhe vende argëtimi..👗 Tejkalimi i normave në rrobat...

Litari imagjinar – Porosi aq e bukur mbi edukimin e brezave të rinjë

Shkoi një fshatar tek komshiu i tij për t’i kërkuar një copë litar për të lidhur gomarin para derës së shtëpisë. Komshiu iu...

Nëna muslimane shpreson të bëhet politikania e parë britanike që do të veshë nikab dhe nuk ka ‘asnjë shqetësim’ për islamofobinë në parti

Një nënë muslimane e katër fëmijëve që kandidon për zgjedhjet në Murin e Kuq muajin e ardhshëm shpreson të bëhet politikania e parë britanike...

Për familjen dhe jetën

Me thirrjen “Mbështete peticionin për familjen dhe jetën” është lansuar peticioni online.Peticioni është lansuar nga Platforma “Për familjen dhe jetën” e cila është bashkim...

Hatixheja (ra): Nënë që punonte punë standarde?

Sot, për shumë gra që luftojnë kundër barrierave jo shumë të dukshme dhe pagave të pabarabarta, fakti që gruaja e Profetit ﷺ, Hatixheja (ra)...

Si të bëjmë ndarjen mes klientit, jetës personale dhe shtëpisë?

Për këta gjenden dy mënyra: Gjatë rrugës për në punë, fokusohu te vetja dhe bëja vetes të ditur se që tani, ti ke të bësh...

Paketa e rregullave të mirësjelljes… nga baballarët tek fëmijët…

Paketa e rregullave të mirësjelljes… nga baballarët tek fëmijët… Nevojitet, që çdo prind të depozitojë në mendësinë e tij të edukimit të fëmijëve, këshillat dhe...

Të fundit