1.4 C
Pristina
Thursday, December 7, 2023
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Fakte

Sëmundjet mendore në ushtrinë amerikane

Gjendja emocionale e autorit të sulmit në Kantierin e Marinës në Uashington, Aaron Alexis është shndërtuar në një element qendror të hetimit, ndërkohë që...

Serbia, Kroacia bashkojnë forcat në projektet ushtarake

Bashkëpunimi midis ushtrive serbe e kroate mund të ndihmojë vendet të kapërcejnë marrëdhëniet e kaluara dhe të krijojnë stabilitet më të mirë në Ballkan,...

Sekreti i kapacitetit bërthamor të Iranit

Grupi 5+1, Shtetet e Bashkuara, Britania e Madhe, Franca, Kina, Rusia dhe Gjermania, po vlerësojnë propozimin e Teheranit për programin e tij të diskutueshëm...

Përse grindet Afganistani me SHBA-të?

John Kerry u largua nga Kabuli pa zgjidhur vetëm një problem - atë të "imunitetit të trupave" të SHBA-së në Afganistan prej ndjekjes penale...

Ramiz Alia: realizimi i planit të tij të 1989 për të ardhmen e Shqipërisë!?

Dy ditë më parë Servet Pëllumbi publikoi në Channel One një dokument shumë të rëndësishëm që hedh dritë mbi të sotmen politike të Shqipërisë....

Lakmia e shteteve të NATO-s ndaj naftës së Libisë

Libia është shteti i tretë në Afrikën veriore që ka përmbysur pushtetin diktator gjatë këtyre viteve të fundit duke i dhënë fund kështu diktaturës...

Gjermania e angazhuar në mbrojtjen e biodiversiteti në zonat rurale të Shqipërisë

Gjermania qëndron në krye të vendeve anëtare të Kombeve të Bashkuara, që mbështet financiarisht projekte konkrete, me vendet partnerë në të gjithë gjithë botën,...

Komiteti për Mbrojtjen e Gazetarëve: SHBA kërcënim për lirinë e shtypit dhe demokracinë

Ndjekjet penale agresive të administratës Obama ndaj zbulimit të sekreteve dhe përpjekjet e saj për të kontrolluar informacionin janë duke u bërë një kërcënim...

Kriza detyron SHBA-të të heqin dorë nga Antarktida

Programi amerikan i Antarktidës do të reduktohet deri në minimum.Stacionet kërkimore të SHBA-së në Antarktidë janë të detyruara të pezullojnë përkohësisht studimet për shkak...

Përfituesit e fshehur të ndihmave ushtarake amerikane ndaj Egjipitit

BE-ja i ka ndaluar eksportet e armëve për Egjiptin. Kurse SHBA vazhdon ta mbështesë ushtrinë egjiptiane. Prej kësaj përfitojnë kompanitë amerikane të armëve. Padyshim...

Të fundit