2.5 C
Pristina
Friday, December 2, 2022
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Te Ndryshme

Sikur të gjitha mëngjeset tua të jenë kështu… sa do të përfitoje shpirtërisht

Si është rutina jote e mëngjesit?Unë e urrej rutinën. Përveç kur bie fjala për rutinën e mëngjesit. Kjo është diçka në të cilën përpiqem...

Analizo kohën tënde: Çelësi i Produktivitetit

“Pasha El-„Asr (kohën). Me të vërtetë, njeriu është në humbje! Përveç atyre që besojnë dhe bëjnë vepra të mira; e këshillojnë njëri tjetrin me...

Babi im(Ebii) a do pushojmë ndonjëherë?!

Desha të ndajë me ju një tregim që e kam dëgjuar një herë dhe do ta mbaj mend gjithmonë dhe të gëzohem me kuptimet...

Shkencëtari japonez e pranoi Islamin për shkak të ajetit për fikun dhe ullirin

Prof. dr. Taha Ibrahim Halifa, profesor i biologjisë në Universitetin Al-Azhar dhe ish dekan, ka zbuluar se një shkencëtar i madh japonez në fushën...

“Muhamedi i vogël”- tregim i vërtetë nga historia e inkuizicionit në Andaluzi

Me 2 janar 1492 ka rënë Granada, qyteti i fundit i kalifatit islam në Andaluzi. … Pastaj vazhduan torturat e tmershme të inkuzicionit për eleminimin...

Tammie Umbel, muslimane e përkushtuar, milionere dhe nënë e 14 fëmijëve

Ajo që nisi si një dëshirë e thjeshtë për të qenë në gjendje të siguronte të ardhura për fëmijët e saj, është shndërruar në...

Çfarë e vrau bretkosën?Mendoni për këtë!

Vendosni një bretkocë në një enë të mbushur me ujë dhe filloni të ngrohni ujin. Ndërsa temperatura e ujit fillon të rritet, bretkosa rregullon...

Mos e pranoni një punë të re, nëse kultura e kompanisë nuk kalon këto 4 teste

Kultura e një kompanie, mënyra se si njerëzit që punojnë atje mendojnë dhe veprojnë, formohet nga themeluesi i kompanisë dhe, pothuajse gjithmonë, ndryshohet nga...

4 shtyllat e suksesit

4 gjërat kryesore që ju nevojiten për të arritur sukses në çdo gjë që bëni Suksesi, pavarësisht nga objektivi juaj personal, varet nga përmbushja e...

Pasqyra e dështimit/suksesit

Një ditë erdhën nëpunësit në vendin e punës dhe e panë një pano të madhe të venduar te dera kryesore, ku shkruante:"Dje vdiq...

Të fundit