-0.6 C
Pristina
Tuesday, January 31, 2023
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Thënie, statuse dhe cicërima

Nëse Pejgamberi nuk është hakmarrë kundër asnjërit që e ka kërcënuar, çdo veprim tjetër nuk është i ligjshëm e as i urtë fetarisht.

Nëse Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, nuk është hakmarrë kundër asnjërit që e ka kërcënuar për jetë, e të mos flasim për orvatjet tjera...

“Renditi prioritetet sipas rëndësisë ngase punët tua nuk mbarojnë derisa të të vijë vdekja”

"Renditi prioritetet sipas rëndësisë ngase punët tua nuk mbarojnë derisa të të vijë vdekja"Hoxhë Ekrem Avdiu

Ëndrrat janë kapitali i të ngathtit…

"Ëndrrat janë kapitali i të ngathtit, derisa puna është kapitali i të fortit."Ekrem Avdiu

Si e shpjegojnë këtë evolucionistët

"Si e shpjegojne këtë evolucionistët:  Përderisa ka shumë specie majmunësh, pse nuk ka shumë specie qeniesh njerëzore?"Ardit Kraja

Një lëvizje ngelet e fuqishme përderisa

Një rregull që duhet ta kuptojmë shumë mirë:Një lëvizje ngelet e fuqishme përderisa vazhdimisht prodhon lider, simbole dhe njerëz të mendjes së ndritur.Bekir Halimi

Format në natyrë tentojnë gjithnjë drejt efikasitetit.

Format në natyrë Një flluskë e vetme sapuni Ligjet me të cilat Zoti e ka rregulluar funksionimin e natyrës tentojnë gjithnjë drejt efikasitetit. Forma...

Të fundit