16.7 C
Pristina
Thursday, September 28, 2023
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Teknologji

Evolucioni i Softuerit

  Zhvillimi i softuerit dhe evolucioni mund të mendohen si proces i integruar, iterativ që mund të paraqitet duke e përdorur një model spiral. Për sistemet...

SHBA: Së shpejti një traget me funksionim ndryshe

Pretendimi se “Sea Change” do të sinjalizojë një ndryshim në çështjet detare Zona e Gjirit të San Franciskos në SHBA së shpejti do të marrë...

Libri i Transformimit Dixhital-David L. Rogers – PJESA E DYTË

Pasuria e përfaqësuar nga të dhënat nuk duhet të nënvlerësohet, por kuptohet dhe organizohet Çdo ndërveprim me klientët ose me kompani të tjera prodhon flukse...

Libri i Transformimit Dixhital-David L. Rogers – PJESA E PARË

Mëso idetë kryesore nga libri i David L. Rogers. Libri i Transformimit Dixhital Rimendoni biznesin tuaj për epokën dixhitale. Marrëdhënia midis përdoruesve dhe shërbimeve, por edhe konkurrenca...

Modelimi i sistemit

Modeli është pamje abstrakte e një sistemi që i injoron disa detale të sistemit. Mund të zhvillohen modele komplementare të sistemit për ta treguar...

Gazeta gjermane “Bild”: Arma e shpresës Bayraktar

Në lajmin ku është përdorur titulli "Mbrojtja e Ukrainës, i beson teknologjisë turke. Arma e shpresës Bayraktar", thuhet se dronët TB2 kanë eliminuar pajisjet...

Inxhinierimi i kërkesave

Kërkesat për një sistem softuerik e caktojnë se çka duhet të bëjë sistemi dhe i definojnë kufizimet që i ka operimi dhe implementimi i...

Modeli i ri i dronit turk ‘AKINCI B‘ kryen me sukses fluturimin e parë

Njoftohet se ka kryer me sukses fluturimin e parë modeli i ri i dronit Bayraktar AKINCI B (TİHA - Mjet ajror sulmues pa pilot)...

Çfarë Është “Cloud Technology”

Cloud computing është ofrimi i shërbimeve të ndryshme të internetit. Mjete të tilla përfshijnë ruajtjen e të dhënave, serverët, bazat e të dhënave, aplikacionet...

Eksperti holandez për dronin luftarak turk: “Më i miri në botë

"Një analizë në gazetën holandeze NRC vë theksin në suksesin e dronëve turq në Siri, Libi dhe Azerbajxhan, duke thënë se ato eksportohen në...

Të fundit