1.1 C
Pristina
Wednesday, March 29, 2023
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Analiza dhe Opinione

Në fillim të pushimeve verore

Falënderimet dhe lavdërimet janë për Allahun, Zotin e gjithë botëve. Paqja, mëshira dhe bekimet janë për Muhamedin, familjen dhe shokët e tij deri në...

Ftuesi dhe frika e kohës

“Nuk ka më punëmirë se ai që fton në rrugë të Allahut, punon punë të mira dhe deklaron se është mysliman”. Kuran. Nderi më i...

Pse jemi kundra “martesave gay”

Të gjithë ne, shqiptarë besimtarë dhe jobesimtarë, muslimanë e të krishterë, pritëm me habi, sesi në këto ditë të nxehta vere, Kryeministri i vendit...

Mësime nga historia

Në kohën e sotme pjesa më e madhe e muslimanëve shumë pas ose aspak i kushtojnë rëndësi historisë. Të paktë janë ata që kanë...

Gjermanët diskriminohen për shkak të moshës

Një e pesta e gjermanëve thonë se e kanë ndierë veten të paktën njëherë në jetë të diskriminuar për shkak të moshës së tyre....

Qëndrimi i LHSH për lëndën e fesë nëpër shkollat publike

Të nderuar besimtarë! Këto ditë në Kuvendin e Shqiperise është diskutuar projektligji “Për sistemin arsimor parauniversitar në Republikën e Shqipërisë” ku ndër të tjera...

Varrezat dhe Shëngjergji

Bota është stërmbushur me besime dhe ideologji të ndryshme. Fe të shumta kanë zënë vend në jetën njerëzore dhe si pasojë e gjithë kësaj...

Je vonuar Jankullovska ! – Gentian Jetishi

Maqedonia është shtet artificial dhe i paqëndrueshëm. Rrjedhojat e kësaj krijese adoleshente kanë dëshmuar se ky mashtrim optik madje edhe për vetë ata sllav...

I pafajshmi lirohet pas 16 vitesh në burg

Një i dënuar me burgim të përjetshëm në SHBA për përdhunim dhe vrasje u lirua pas 16 vitesh në burg, pasi provat gjenetike vërtetuan...

Psikologjia e urrejtjes

Nëse ka njeri në këtë botë që nuk urren, me shpirt nuk do ta besoja, por diku ai mund të ekzistojë! Ashtu siç ekzistojnë...

Të fundit