24.7 C
Pristina
E premte, 6 Gusht, 2021
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Blog

SHBA: Kampanjë për kuptimin “e vërtetë” të xhihadit

Prejse Osama bin Laden ka përdorur fjalën “xhihad” për të përshkruar sulmet e 11 Shtatorit në Shtetet e Bashkuara, fjala e lashtë arabe është...

Shkuam të ua mësojmë fenë, ata na e mësuan neve!

Tregon Dr. Sad Sherif një tregim gjatë okupimit të Bashkimit Sovjetik në Afganistan, ai thotë: Erdhi koha e namazit të akshamit dhe dola unë...

Nuk është etike

Namazi dhe namazi me xhemat Nuk është etike:-mospritja e namazit me dëshirë, vullnet, energji-moslargimi i çdo gjëje nga zemra pos Allahut të Lartësuar-lëvizja e...

Modelët: Atëherë dhe tash

Pyete ndonjë musliman se kush është modeli-shembulli i tij dhe para se të thotë prindërit e tij ai me plot pasion do të thotë:...

Disiplina, e rëndësishme për të ardhmen e fëmijës

Sipas një studimi 40 vjeçar, të rinjtë që shkelin disiplinën në shkollë kanë më shumë gjasa që të provojnë një sërë problemesh kur të...

Punëtorët e përkohshëm: Skllevër modernë apo shpëtimtarë të ekonomisë?

Puna e përkohshme lulëzon në Gjermani. Gati 2 përqind e gjithë punëmarrësve jepen hua nga firma private tek sipërmarrje, të cilat arrijnë të marrin...

Pse All-llahu nuk na ndihmon kundër tyre?

Mos u dëshpro, All-llahu është me ne Ka kohë që nuk e kam parë duke qeshur. Ndonjëherë buzëqeshet, por dëshpërimi dhe mërzia gjithmonë janë...

BIG BROTHER – Emancopëtim i kulturës së shqiptarëve!

Makineri mediatike jo për ''emancipimin'' e shoqërisë sonë, por për emanCOPËTIMIN e kulturës sonë! Cikle emisionesh - episodash shumë tendencioze për ndërrimin e kulturës...

Raportet ndëretnike në Maqedoni përballë nacionalizmit historik

Emërimi i Talat Xhaferit në krye të dikasterit të Mbrojtjes së Maqedonisë, ka nxitur reagime te partia e ish-forcave maqedonase të sigurimit, të përfshira...

O ti që bën mëkat!

O ti që bën mëkat! - Të kënaqurit tënd me mëkatin, është më i rëndë tek Allahu sesa vetë mëkati.- Të qeshurit tënd gjatë...

Të fundit